Coffee

Brendovi koje gradimo i volimo

U suradnji s CaffItalyom došli smo do savršenog proizvoda. Stroj i kapsule koji poboljšavaju tijelo i okus. Savršen sustav u svakoj komponenti koji će vam stvoriti savršenu šalicu kave.

Kava za užitak

coffee

Što čini našu kavu posebnom?

Caffitaly je stvorio integrirani stroj za kapsule koji poboljšava tijelo i okus. Savršen sustav u svakoj komponenti koji će vam stvoriti savršenu šalicu kave.

 • 01
  Jedinstveni sustav za izvlačenje

  Svaka kapsula sadrži 8 grama najfinije kave.

 • 02
  Sustav dvostrukog pritiska

  Sustav vam omogućuje odabir najboljeg izdvajanja, bilo visokog ili niskog, na temelju pića, ali uvijek rezultira fantastičnim pićem koje stiže u šalicu.

 • 03
  Održivi materijali

  Caffitaly proizvodi samo kapsule izrađene od 100% materijala koji se mogu reciklirati i predan je još zelenijoj evoluciji svoje tehnologije i materijala

30%

Ljudi je reklo da se osjećaju produktivnije nakon kave koje su popili

70

zrna kave koristi se uz redovitu šalicu toplog napitka

85%

Je postotak koliko je porasla upotreba kave u posljednjih 10 godina

Naši

Proizvodi

MI mislimo da je kvaliteta prioritet!
Šalice kave prvo su piće koje ujutro popijete, tako da mora biti savršeno. Zbog toga koristimo i preporučujemo samo najbolje kavu i aparate

Aparati za kavu / kapsule

Carbon SO5

Veličina i tehničke karakteristike čine ga prikladnim za intenzivnu svakodnevnu upotrebu i zato je idealan za urede i sobe za sastanke. Veliki spremnik i veliki držač kapsule njegove su prepoznatljive osobine. Također, automatsko doziranje omogućuje vam pripremu savršene kave i toplih napitaka sa samo jednim jednostavnim djelovanjem.

Clio S21 Black Red

Caffitaly System S21 Clio jedan je od modernih aparata za kavu s kapsulama Caffitaly. Pripremite klasični espresso ili lungo, čaj i čokoladu. Modernog je dizajna, a klasična crvena boja osvojit će vas nakon prve šalice kave.

Automat za prodaju

Vivas Vending omogućuje da vi, vaši kolege i klijenti svako jutro započnete ukusnim napitkom. Iza Vivas Vendinga stoji tim koji je posvećen isključivo finalnom proizvodu, usluzi i kvaliteti u kojoj možete bezbrižno uživati. Kroz naše proizvode, a samim time i Vivas Vending kao način usluge, želimo omogućiti onima koji žive aktivno da svoje slobodno, dragocijeno vrijeme uživaju kvalitetno.

Venus S08

Do savršene kave uz jedan klik!
Uz CaffItaly VENUS S08 model, svaka kava ima posebno dobar okus. Pogotovo naše Vivas kapsule. Zahvaljujući svom modernom dizajnu i predivnim bojama lijepo će se uklopiti u svaki ambijent, bilo poslovni ili privatni.

Za najbolje kapsule potreban vam je najbolji stroj, tako da svaki put dobijete taj savršeni ukus.

VIVAS Espresso Capsules

Postoji nešto čarobno u načinu na koji kava može uljepšati naše jutarnje raspoloženje i dati nam iskru da iskoristimo dan.

Dolce Esspreso

70% Arabica

Mješavina južnoameričke Arabice, živahnim doprinosom indijske Robuste obogaćuje njezin ton i osobnost. Sa zaobljenim, baršunastim okusom, idealna je za piće ujutro i nakon jela

Jačina / intenzitet kave:

8/10

Cremoso

45% Arabica

Mješavina azijske i afričke Robuste snažnog i jasno definiranog temperamenta, omekšana prisutnošću Arabice da bi stekla svoja aromatična svojstva. Punog je okusa i stoga se pretvara u izraziti „aftertaste” kave koji jos uvijek traje. Idealna je kada trebate više energije.

Jačina / intenzitet kave:

9/10

Prezioso

100% Arabica

Čisti espresso Arabica s punim okusom kave iz Južne Amerike i Afrike, ugodne i uravnotežene arome. Obzirom na nizak sadržaj kofeina prikladna je za uživanje tijekom cijelog dana.

Jačina / intenzitet kave:

6/10

Single origin pack

Special edition

Kappi Royale

100% Robusta

Iz indijskog gorja Karnataka rađa se stopostotni espresso Robusta i intenzivne arome i jakog okusa, s notama čokolade i začina. Zahvaljujući velikoj nadmorskoj visini i prirodi tla plantaže s koje dolazi, ova 100% Robusta ima maksimalnu kremastost intenzivne smeđe boje.

Jačina / intenzitet kave:

10/10

Ethiopia

100% Arabica

S poluotoka jezera Tana rađa se 100% espresso Arabica intenzivne arome, njeznog okusa i cijelog tijela, s notama crvenog voća i citrusa

Jačina / intenzitet kave:

8/10

Brasile

100% Arabica

Stalne ljetne kiše i suhe zime regije Alta Mogiane nude savršene uvjete za proizvodnju ove dragocjene mješavine I00% Arabice, rođene na velikoj nadmorskoj visini s najboljih brazilskih plantaža

Jačina / intenzitet kave:

7/10

Cuba

100% Arabica

Espresso najkvalitetnijeg 100% Arabica Criollo je porijeklom iz planinskog lanca Sierra Maestra, CUBA. lntenzivne je arome i važnog tijela, te je predstavljen u šalici laganog i uravnoteženog okusa, zaslađenog notom kakaa i duhana za lule

Jačina / intenzitet kave:

8/10

Svaki gutljaj kave odvest će vas na drugo mjesto. Samo zatvorite oči i uživajte u svim različitim okusima.

Dodatni sadržaj

Cappuccinatori
Vivas keramičke šalice
Keramičke šalice u boji
Pribor

Oprema koju Vam osiguravamo:

Aparati na korištenje po vašim potrebama
Pjenjači mlijeka po vašim potrebama
Keramičke šalice po vašim potrebama

Posjetite nas

i probajte najbolju kavu

Vivas Bar uvijek stvara priču unutar svog prostora - mjesto u kojem se osjećaš ugodno. Uz najbolju kavu koju nudimo, imamo ponudu zdravih smoohtija, kroasana, finih torti, o kojima možete pročitati više.

Saznajte više

Povratak na vrh